×

De krachtige eigenschappen van CB-Dadi’Oil…

21 november 2019
Onze favoriete Dadi'Oil heeft er een grote broer bij gekregen. De oude vertrouwde formule met een extra toevoeging van CBD olie. Met deze toevoeging kunnen we pijnlijke nagels ten gevolgen van o.a. chemo, eczeem of psoriasis nog beter verbeteren.

Lees meer

Houd je vakantiegevoel langer vast!

13 september 2019
De zomervakantie is voorbij en het dagelijkse leven is weer begonnen. Veel mensen ervaren stress zodra ze weer terugkeren naar hun dagelijkse routine. Herkenbaar? Geen paniek! Onze septemberpromotie verbetert je huidconditie, vermindert stress en geeft je dat heerlijke vakantiegevoel terug!

Lees meer

Van de zon genoten? Dit zijn de beste after-care tips!

2 augustus 2019
Wist je dat huidverzorging nà blootstelling aan zonnestralen ook erg belangrijk is? Je huid kan dan namelijk wel wat extra verzorging gebruiken. In deze blog geven we je tips voor een goede after-care!

Lees meer

Oneffenheden behandelen met elektrocoagulatie

1 juli 2019
Wist je dat we bij Spa Cube ook kleine huidoneffenheden verwijderen? Denk bijvoorbeeld aan verwijde bloedvaatjes, steelwratjes en rode bultjes. Dat doen we door middel van elektrocoagulatie.

Lees meer

Tips voor huidverzorging op vakantie

29 mei 2019
Vind je het lastig om te bepalen welke huidverzorging je meeneemt op vakantie? Of je nu op stedentrip gaat of kiest voor zon, zee en strand: wij geven je graag advies.

Lees meer

Zomerspecial: een egale en stralende huid

25 mei 2019
Een gezonde, stralende en egale huid is niet vanzelfsprekend. Zeker in de zomer kan het moeilijk zijn om een goede huidconditie te behouden. Naast je huid thuis goed verzorgen biedt onze ProSkin zomerbehandeling uitkomst.

Lees meer

Houd je nagels in topconditie!

1 mei 2019
Wist je dat er niet alleen verschillende huidcondities bestaan, maar ook verschillende nagelcondities? Wij geven je graag uitgebreid nageladvies, zodat je te weten komt hoe je jouw (teen)nagels het beste kunt verzorgen!

Lees meer

Veilig zonnen? Zo doe je dat!

27 maart 2019
Word jij ook altijd zo vrolijk als het zonnetje schijnt? En ben je een echte zonaanbidder? Dat snappen we helemaal! Maar hoe ga je veilig de zon in? Wij geven tips!

Lees meer

Nieuw seizoen? Nieuwe huidanalyse!

15 maart 2019
Wist je dat een verandering van seizoen ook vaak een verandering van je huidconditie betekent? In de herfst en winter heeft je huid over het algemeen andere behoeftes dan in de lente en de zomer.

Lees meer

De beste tips voor mooie voeten

27 februari 2019
Heb jij in de wintermaanden ook te weinig aandacht besteed aan je voeten? Of heb je last van voetproblemen? Spa Cube biedt hulp! Wij geven je 6 tips voor mooie verzorgde voeten!

Lees meer

Op de hoogte blijven van de beste beautytips, promoties en het laatste nieuws?