Massages

Relax Massage | Deep Tissue Massage | Touch Therapy Massage

Relax Massage
Ontspan en relax met de Spa Cube massages. Na het ondergaan van één van deze massages voel je weer als herboren. Een pure weldaad voor lichaam en geest! Wij bieden een klassieke massage aan die zich focust op de ontspanning van de spieren voor het gehele lichaam of voor alleen de achterkant van het lichaam.

Deep Tissue Massage
Bij Deep Tissue Massage worden de dieper gelegen spieren aangepakt. Omringend verkleefd bindweefsel wordt hierbij los gemaakt, waardoor spieren meer bewegingsvrijheid krijgen.
Door de diepe en trage strokes (beweging over de spier) vertraag je het tijdsbesef in de geest. Deep tissue Massage is geschikt voor het hele lichaam en kan geboekt worden voor 30, 45 of 60 minuten.
Deep Tissue Massage is zeer geschikt voor langdurige spierspanning, na de massage ontstaat er een diepe ontspanning in de spieren van het lichaam.

Touch Therapy Massage
Touch Therapy Massages zijn 15 minuten durende massages speciaal ontwikkeld door Dermalogica. Deze ontspannende massages kun je extra inboeken bij elke behandeling, zoals bij een  Skin Treatment. Touch Therapy massages zijn er voor je rug, handen, voeten of hoofdhuid.
TIP! Boek een touch therapy massage als een extra verwenmomentje bij jou wax of eyebrow behandeling!

Op de hoogte blijven van alle acties en aanbiedingen?