Hands & Feet

Manicures | Pedicures

HANDS:

Spa Manicure Basic
Deze basic manicure (25 minuten) bestaat uit het vijlen van de nagels, nagelriemen verzorgen en het lakken van de nagels.

Spa Manicure 2.0
Voor verbetering van broze, splijtende nagels en droge nagelriemen is dit jouw behandeling! Jouw handen worden gedompeld in een paraffinebad. De nagelriemen worden helemaal geolied en gevoed. Daarna gaan we met onze speciale manicuretools jouw nagels en nagelriemen helemaal op orde brengen en geven we de nagels een extra verstevigingsbehandeling met onze “IBX nailstrenghtener.” Dit unieke product gaat IN de nagels om daar een netwerk te vormen dat jouw eigen nagels versterkt. En natuurlijk sluiten we de behandeling af met het lakken van de nagels. Het is ook mogelijk om de manicure af te sluiten met een gelpolish, hiervoor berekenen we een extra toeslag van 5 euro.

Spa Manicure Deluxe
We beginnen de behandeling met een warme paraffinepakking. Daarna zorgen we ervoor dat jouw nagels en nagelriemen er tip top uit komen te zien! Een heerlijke scrubmassage is het vervolg. De nagels verstevigen we met onze “IBX nailstrenghtener” en als laatste lakken we jouw nagels in de gewenste kleur. Het is ook mogelijk om de manicure af te sluiten met een gelpolish, hiervoor berekenen we een extra toeslag van 5 euro.

Gelpolish
De trend van nu is het dragen van gelpolish! Dit is een ‘softgel’ wat afweekbaar is. Met gelpolish draag je jouw nagellak tot 2 weken lang!
De behandeling van een gelpolish is net zoals een Spa Manicure Basic alleen lakken we de nagels met een gelpolish. Draag jij het allerliefst het hele jaar door gelpolish?? Dan adviseren wij jou om onze “IBX nailstrenghtener” onder de gelpolish te dragen. IBX zal jouw nagels beschermen tegen het afweken van de gelpolish zodat jouw nagels niet beschadigen.


FEET:

Spa Pedicure Basic
Verwen je voeten met een 30 minuten durende spa pedicure. We knippen en vijlen de nagels. De nagelriemen worden netjes verzorgd. Het overtollige eelt wordt verwijderd met een voetvijl en de voeten worden verwend met een scrub en hydraterende voetencrème

Spa Pedicure Deluxe
Geef je voeten nog meer aandacht met een Spa Pedicure Deluxe. Deze behandeling is hetzelfde als een basic, daarnaast kun je kiezen uit een voetmassage met pakking, of het lakken van de nagels in de gewenste kleur. Het is ook mogelijk om de pedicure af te sluiten met een gelpolish, hiervoor berekenen we een extra toeslag van 5 euro.

Medical Pedicure
Last van vervelende likdoorns, kalknagels of diepe kloven aan de voeten? Kies dan een Medical Pedicure. Wij helpen je in 30 of 45 minuten af van jouw voetproblemen!

Mix Medical en Spa Pedicure
Als je naast het aanpakken van jouw voetproblemen ook de voeten wilt verwennen. Maak dan een afspraak voor onze Mix Medical en Spa Pedicure! In deze behandeling starten we met het medische gedeelte en eindigen we met een heerlijke scrubmassage en pakking. Of we eindigen met een scrubmassage en het lakken van de teennagels.

Op de hoogte blijven van alle acties en aanbiedingen?