Face treatments

Healthy Skin Facials |pHformula Treatments | Anti-aging Facials | Acne Facials | Short Facials

HEALTHY SKIN FACIALS:
Deze Dermalogica facials zijn geschikt als onderhoud van jouw huid. Jouw facial zal helemaal ‘gepersonaliseerd’ worden naar jouw huidbehoefte. Of je nu voor de eerste keer komt, of ben je een regelmatige “facialist!” wij starten altijd met een huidanalyse zodat jouw huid de behandeling krijgt die hij op dat moment nodig heeft.
Onze Healthy Skin Facials heb je in 6 varianten!

 1. Spa Cube Skin Treatment Basic
  Voel je herboren met deze 45 minuten durende gezichtsbehandeling. Gepersonaliseerd op jouw huidbehoefte! Inclusief: Power Cleanse, dieptereiniging en masker.
 2. Spa Cube Skin Treatment Original
  Helemaal afgestemd op jouw huidbehoefte is dit de volledige facial waarbij we de huid optimaal in conditie brengen. Na de Facemapping zal de behandeling volledig ‘gecostumized’ worden op jouw huidbehoeften. De behandeling duurt 60 minuten en is inclusief het wenkbrauwen waxen of epileren.
 3. Spa Cube Skin Treatment Extended of Exclusive
  De zeer uitgebreide versie van de Spa Cube Skin Treatment Original!
  Bij deze behandeling waxen we de bovenlip, of verven we de wimpers of wenkbrauwen. Ook is het mogelijk om in deze behandeling te kiezen voor een verstevigende bindweefselmassage of een ontspannende massage van de handen, voeten of hoofdhuid.
 4. Spa Cube Men Skin Treatment
  Speciaal voor de mannen een effectieve behandeling voor de mannenhuid. Op maat gemaakt op de huidbehoeften van de man zorgen we ervoor dat de huid op en top wordt verzorgd. Er wordt gereinigd, we verwijderen overtollige haartjes en meeëters en we geven een stevige nek en schoudermassage. Natuurlijk sluiten we af met een echte mannenverzorging en een huid- en scheeradvies.
 5. Spa Cube Teen Treatment
  Chillax met deze facial! Geef je huid een goede onderhoudsbeurt en zeg vaarwel tegen je kwaaltjes. Er wordt gereinigd, gescrubt en de meeëters verdwijnen als sneeuw voor de zon! Geniet en zie verschil in jouw huid.

pHformula Treatments
pHformula treatments zijn geen gewone gezichtsbehandelingen. Dit zijn behandelingen met de focus op peelings. Of zoals gezegd; resurfacing, het vernieuwen en opbouwen van de huid voor huidverbetering en huidverjonging. Na een uitgebreide huidanalyse gaan we kiezen welke ‘resurfacing’ behandeling geschikt is. We maken onderscheid in: 

 1. A.G.E. RESURFACING; voor totaalaanpak van huidveroudering.
 2. A.C.N.E. RESURFACING; de peel voor acné gradatie 3/4 , comedonenacné en acné littekens.
 3. M.E.L.A. Resurfacing; voor het verminderen van zonschade en pigmentatie.
 4. C.R. Resurfacing; een peel die ook geschikt is voor rosacea of een hele dunne huid met veel schade van buitenaf.

Daarnaast heeft pHformula ook een speciale Vitamine C Skin Treatment en een liftende ‘Eye-Bar- Nek’ behandeling met gebruik van een microneedling roller.


ANTI-AGING FACIALS:
Mooi en gezond oud worden… De Anti-Aging Facials zorgen ervoor dat we het proces van huidveroudering vertragen, de huid verjongen om er zo lang mogelijk jong uit te zien. Wil jij preventief werken op huidveroudering? Kies voor Skin Firming Facial Massage of een BioSurface Peel. Wil je een stap verder gaan en is jouw huid toe aan echte huidverjonging, ga dan voor onze nieuwste behandeling Microneedling of maak combinatiebehandelingen met onze Geneo Tripollar Radiofrequentie en zuurstofbehandeling Oxygeneo.

Skin Firming Facial
Dit is de bindweefselmassage die jouw huid gaat verstevigen. Er wordt gestart met een huid verstevigende reiniging, alvorens we beginnen met de bindweefselmassage. De stevige massagegrepen zorgen ervoor dat we van binnenuit de huid weer aan het werk zetten zodat je huid natuurlijk verstevigt! Daarnaast werkt de massage stimulerend op de doorbloeding, waardoor werkstoffen van jouw huidverzorging weer beter worden opgenomen.

Bio Surface Peel
Bio Surface Peel is de krachtigste peeling van Dermalogica. Deze peeling werkt op:

 • Eerste fijne rimpels en lijntjes
 • het verminderen van pigmentatie
 • het verhelderen van de huid

Het bijzondere aan deze peeling is dat het samenwerkt met de huid in plaats van de huid tegen te werken. Op deze manier blijft de huidbarrière onbeschadigd. De huid zal er na de behandeling direct gezond uitzien en zacht aanvoelen.
Tip: Boost jouw huid en combineer deze treatment met onze Skin Firming Facial!

Microneedling Face and Neck
Microneedling is een intensieve behandeling die we toepassen bij huidverjonging, littekentherapie en verbeteren van de huidstructuur. Na deze behandeling wordt de huid weer aangezet tot het maken van nieuw weefsel met als resultaat een vollere huid, huidverbetering van binnenuit en vermindering van littekens en pigmentatie.

Hierbij een korte uitleg; 
Met microneedling gaan wij doormiddel van de monopen met naaldjes kleine gaatjes perforeren in de huid. Hierdoor ontstaan er kleine microverwordingen. Dit is een stimulans voor de vrijlating van groeifactoren waardoor de productie van nieuw collageen wordt geïnduceerd. Ben je benieuwd of deze behandeling geschikt is voor jou? Dan kun je altijd langskomen voor een vrijblijvende huidanalyse en intake.

Geneo
Het apparaat heeft 3 verschillende applicaties waarbij we tripollar radiofrequentie ( opwarmen van de huid waardoor de fibroblast wordt gestimuleerd), zuurstof behandeling Oxygeneo en ultrasound (geluidstrillingen in een hoge frequentie die de huid meer toelaatbaar maakt voor werkstoffen) toepassen. Deze 3 verschillende behandelingen kunnen gemixt worden met elkaar zodat we voor iedere huid een unieke behandeling kunnen maken. Ook is het mogelijk deze afzonderlijk in te boeken bij een ‘healthy skin facial of een short facial’. Alvast zijn deze combinaties voor jou geslecteerd:

 1. Geneo 2 in 1
  Deze behandeling bestaat uit oxygeneo en tripollar radiofrequentie, verstevigt de huid en geeft een directe boost door de zuurstof behandeling!
 2. Geneo 3 in 1
  Deze behandeling bestaat uit oxygeneo, tripollar radiofrequentie en ultrasound, een all-in-one behandeling voor het beste resultaat!
 3. Huidverstrakkings Facial
  Een combinatie van tripollar radiofrequentie, de krachtigste serums met ultrasound geven jouw huid meer volume, verminderen ouderdomspigment en voeden de huid intens.

ACNÉ FACIALS:
Heb je last van acné of jeugdpuistjes? Spa Cube heeft de erkende “acné specialisatie” om acné te verminderen en te verhelpen.  Acné is een veelvoorkomend huidprobleem wat niet in 1 behandeling opgelost wordt. Een kuur is altijd aanbevolen. Ook gaan we tijdens de behandeling jouw tips geven over voeding en levensstijl zodat we de acné zowel van binnen als buiten kunnen aanpakken. (Vergoeding door zorgverzekeraar is mogelijk)

Acne Skin Treatment
Aan de hand van jouw intake wordt jouw huid 30 minuten of 45 minuten (Acne Skin Treatment Extended) behandeld. De focus ligt natuurlijk op het verwijderen van de ontstekingen. Is de huid enorm aangedaan met veel meeëters en ontstekingen dan bieden we ook combinatie behandelingen aan met speciale ‘Acne Peelings‘. Of heb jij door de acné littekens overgehouden, dan is het ook mogelijk om die te behandelen. Wil je weten welke Acne Skin Treatment voor jou geschikt is dan adviseren wij eerst een intake zodat we voor jou een persoonlijk behandelplan kunnen opstellen.

 


SHORT FACIALS/MICROZONES:
Heeft de huid behoefte aan een snelle oppepper? En wil jij direct door naar die volgende afspraak of date? Boek dan een 25 minuten facial die 1 specifieke huidzorg zal aanpakken! TIP: Deze ‘short facials’ zijn ook ideaal voor een ontspannende break tijdens je werkdag!

OxyGeneo Lunchtime Facial
Deze 3-in-1 behandeling biedt de beste resultaten in de kortst mogelijke behandeltijd. Het resultaat voor de huid is direct een stralende teint, verkleinende poriestructuur en een gehydrateerde huid!

Blackhead Relief/ Extractions
Het verwijderen van die vervelende mee-eters en gerstekorrels op het gezicht. Dat is de focus van deze behandeling.

Men Skin Fitness
Kort maar krachtige mannenbehandeling waarbij de huid wordt geïnspecteerd op ingegroeide baardharen. En we geven de mannenhuid een extra ‘energy boost!’

Flash Exfoliation
Vernieuw, verzacht en verhelder de doffe, vermoeide huid met deze krachtige exfoliërende behandeling. Perfect voor elke speciale gelegenheid!

Eye Firming
Revitaliseer vermoeide ogen! Verhelder en verstevig. Verminder zwelling en donkere kringen en zie lijntjes zichtbaar verminderen.

FaceFit
Heb jij geen zin in een facial, maar wil je wel een nieuw product voelen op jouw huid? Dan is een FaceFit iets voor jou! Een 10-minuten treatment aan de Skin Bar voor een snelle opfrisbeurt van de huid. Wij maken gebruik van professional-only producten en/of apparatuur. De treatment is inclusief gepersonaliseerde tips en applicatietechnieken (DIY) voor thuisgebruik.

 

Op de hoogte blijven van alle acties en aanbiedingen?